Pravno obvestilo se nanaša na celotno vsebino spletnega mesta akademija.brivnica.si To spletno mesto je last podjetnika EDIS OSMANOVIĆ S. P., Foersterjeva ulica 4, Novo mesto.

Uporabnik našega spletnega mesta se obvezuje, da bo ob njegovem obisku in uporabi upošteval tukaj navedena pravila in pogoje, prav tako pa tudi zakonska določila o avtorski in drugih intelektualnih pravicah, lastninski in drugih pravicah.

Besedila, slike, grafike, zvočne datoteke, animacije, video posnetki in njihove izpeljanke naj tem spletnem mestu so predmet zaščite avtorskih pravic in druge intelektualne lastnine. Teh ni dovoljeno kopirati za komercialno uporabo ali distribucijo, prav tako jih ni dovoljeno spreminjati ali znova objavljati na drugih spletnih mestih, oddajati, razmnoževati, licencirati, ustvarjati izpeljank, prenašati ali prodajati, vse brez predhodnega pisnega dovoljenja EDIS OSMANOVIĆ S. P., Foersterjeva ulica 4, Novo mesto.

To spletno mesto lahko vsebuje tudi slike, za katere smo pridobili pravico do uporabe, vendar so lahko zaščitene z avtorskimi pravicami tretjih.

Uporabniki lahko reproducirajo del vsebine na spletni strani, če navedejo naše spletno mesto kot vir ter dodajo ustrezno spletno povezavo.

Vsi uporabniki spletnega mesta objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost. Z izjemo primerov, ko odgovornosti za škodo po zakonu ni mogoče omejiti ali izključiti, EDIS OSMANOVIĆ S. P., Foersterjeva ulica 4, Novo mesto ter katerakoli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastajanju teh spletnih strani, ne odgovarja za nikakršno škodo, pa naj bo ta posredna, neposredna, posebna ali slučajna, ki bi zaradi kakršnegakoli razloga nastala zaradi uporabe tega spletnega mesta.

EDIS OSMANOVIĆ S. P., Foersterjeva ulica 4, Novo mesto v nobenem primeru ni odgovoren uporabniku za posredno ali neposredno škodo, do katere bi lahko prišlo zaradi uporabe ali nezmožnosti uporabe teh spletnih strani ali povezav na njih. Proizvodi, storitve in vse informacije, vključene na teh spletnih straneh ali ki so z njih dosegljive, so na voljo takšne kot so prikazane in so zgolj informativne narave. EDIS OSMANOVIĆ S. P., Foersterjeva ulica 4, Novo mesto si pridržuje pravico, da spremeni, prilagodi, nadomesti ali izbriše katerokoli vsebino ali da omeji dostop oz. ne nadaljuje razvoja in prikazovanja teh spletnih strani, tudi brez vnaprejšnje najave.

EDIS OSMANOVIĆ S. P., Foersterjeva ulica 4, Novo mesto ne prevzema odgovornosti za kakršnokoli izgubo, motnjo ali okvaro vaših podatkov ali vašega računalnika, do katere bi prišlo z uporabo gradiva, prenesenega s tega spletnega mesta, oziroma ne prevzema odgovornosti v zvezi z morebitnimi težavami, ki bi utegnile nastati z ali zaradi uporabe teh spletnih strani ali z njimi povezanih strani.

Naše spletno mesto lahko vsebuje povezave do drugih spletnih mest. Slednja delujejo neodvisno od naših spletnih strani, zato za vsebino ali uporabo povezanega spletnega mesta ne odgovarjamo. Pri napotitvi preko povezav na druga spletna mesta EDIS OSMANOVIĆ S. P., Foersterjeva ulica 4, Novo mestone prevzema odgovornosti za njihovo vsebino ali pravilnost delovanja. Povezana mesta imajo morda lastna pravna obvestila in/ali pravilnike o zasebnosti. Priporočamo vam, da si jih ob obisku povezanih mest ogledate.

Vsebina tega spletnega mesta je informativne narave. EDIS OSMANOVIĆ S. P., Foersterjeva ulica 4, Novo mesto ne zagotavlja, da bodo informacije, objavljene na tem spletnem mestu, vedno celovite, popolne in ažurne. Spletne strani lahko vsebujejo tiskovne ali druge napake, možni pa so tudi nepooblaščeni dodatki, izbrisi in spremembe, ki so jih izvedle tretje osebe.

V kakršnikoli obliki je prepovedano prikazovanje ali uporaba blagovne znamke ali logotipa EDIS OSMANOVIĆ S. P., Foersterjeva ulica 4, Novo mesto, brez predhodnega pisnega dovoljenja.

Pridržujemo si pravico do morebitnih sprememb in popravkov teh pravil in pogojev kadarkoli in brez predhodnega obvestila. Ob vsaki posodobitvi bo spremenjen datum na dnu teh pogojev.

    KOŠARICA
    Vaša košarica je prazna